Als ondernemer geld verdienen met energiekosten? Dat kan echt!

Als ondernemer wordt er behoorlijk veel van je gevraagd. Ook op het gebied van duurzaamheid! Het MKB moet volgens het huidige klimaatakkoord in de komende jaren gaan inzetten op het verduurzamen van hun onderneming. De overheid heeft inmiddels al verschillende wetten en regelgeving (zoals de CSRD) hiervoor ingezet.

We verwachten dat dit er de komende jaren nog meer zullen gaan worden. Als ondernemer is het dus helemaal niet zo gek dat je nu al begint met kijken hoe je energie kunt besparen binnen jouw onderneming. En het liefst hoe je als ondernemer geld kan verdienen met je energiekosten natuurlijk.

Verduurzamen is weliswaar een investering, maar levert je uiteindelijk ook veel op. Door nu te starten kun je nรบ nog profiteren van verschillende gunstige leningen en subsidies die er in de toekomst wellicht niet meer zullen zijn.

Je kunt bij Limburg Verduurzaamt terecht voor alle ondersteuning op het gebied van energiebesparing en het verduurzamen van je onderneming. Plan nu een gratis mogelijkhedengesprek waarin we kijken naar de mogelijkheden voor het verduurzamen van jouw onderneming.

Wanneer kies je voor een gratis mogelijkhedengesprek?

  • ๐—•๐—ฒ๐—ป ๐—ท๐—ฒ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—Ÿ๐—ถ๐—บ๐—ฏ๐˜‚๐—ฟ๐—ด๐˜€๐—ฒ ๐— ๐—ž๐—•-๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ป๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ฟ?
  • Wil je tot 30% minder aan energiekosten betalen?
  • Wil je weten wat voor jouw bedrijf de meest renderende duurzaamheidsmaatregelen zijn?
  • Wil je daarbij gebruik maken van interessante subsidies en fiscale voordelen nu het nog kan?
  • Wil je verduurzaming รฉcht op de kaart zetten binnen je onderneming?
  • Wil je een nรณg interessantere partij zijn voor (jonge) high potentials?
  • Klik hier als je meer wil weten over dit gratis gesprek.
stijn energie opslaan

Boek dan een vrijblijvend en kosteloos mogelijkhedengesprekย met onze onafhankelijke en deskundige bedrijfsadviseurs van Limburg Verduurzaamt en ontvang sowieso:

  • Een GRATIS P1-Meter & Display van HomeWizard om direct je huidige energiegebruik รฉn -besparingen te monitoren.
  • Bij selectie een GRATIS EnergieScan inclusief op maat gemaakt EnergieBespaarPlan t.w.v. โ‚ฌ 860 voor jouw bedrijf *.

* Voor de gratis EnergieScan kiezen wij geschikte en gedreven MKB-ondernemers uit verschillende branches, die bewust en gedreven willen starten met een verduurzamings- en energiebespaaraanpak.

Maak nu je afspraak voor een vrijblijvend mogelijkhedengesprekย en laat ons je helpen met informatie, advisering en ondersteuning tot en met de realisatie. Limburg Verduurzaamt is een samenwerking van Limburgse gemeentes, Parkstad gemeentes, Rescoop Limburg, Stichting Groene Economie Limburg en de Provincie Limburg. Wij hebben een gezamenlijk doel om iedereen te helpen energieneutraal te worden en de uitstoot te verminderen. Daarom mogen wij jou dit gesprek aanbieden.

Vragen? Bel gerust met WoonWijzerWinkel Limburg: 045-7470051.