Verduurzamen in het MKB?

Begin met een gratis mogelijkhedengesprek

Begin met een gratis mogelijkhedengesprek als jij in het MKB met jouw winkel of bedrijf wil verduurzamen

Je wil graag je winkel of bedrijfspand op een andere manier verwarmen? Of je wil eens met een adviseur bespreken hoe je je bedrijfs- of productieproces beter kan inrichten zodat je ook daar kan verduurzamen? Maak dan nu gebruik van ons gratis mogelijkhedengesprek verduurzamen MKB met één van onze deskundige en onafhankelijke Limburg Verduurzaamt Adviseurs MKB. De adviseur helpt je graag op weg met de ins en outs van verduurzaming, speciaal gericht op het MKB. 

stijn duurzaam verwarmen

Tijdens dit gesprek:

  • bespreken we jouw wensen en doelstellingen op het gebied van verduurzaming. 
  • krijg je een duidelijk beeld van wat jouw verduurzamingsmogelijkheden zijn. 
  • kunnen we ook alvast wat tips geven over hoe je geld kunt besparen op de energierekening. 
adviesgesprek in showroom Kerkrade andere invalshoek
  • kunnen we voor je uitzoeken van welke subsidies of regelingen je wellicht gebruik kunt maken. 
  • adviseren we jou over de vervolgstappen die je kunt nemen, met oog voor jouw specifieke situatie.  
  • zal de adviseur je uitleggen wat hij of zij voor jou in deze vervolgstappen kan betekenen en welke kosten daaraan verbonden zijn.

Waarom kiezen voor onze Adviseur MKB? 

  • Onafhankelijk: wij zijn niet gebonden aan leveranciers of installateurs, dus je kunt rekenen op een objectief advies. 
  • Deskundig: we hebben jarenlange ervaring met verschillende verduurzamingsprojecten voor bedrijfspanden en bedrijfsprocessen.  Maar ook met financierings- of subsidietrajecten zoals de ISDE
  • Actiegericht: we helpen je niet alleen met de planning, maar we staan je bij in de uitvoering, realisatie en nazorg van je verduurzamingsproject. 

Benieuwd naar de mogelijkheden om in het MKB te verduurzamen? Kom langs voor een eerste gratis kennismaking met jouw adviseur en bespreek in een gratis gesprek alle mogelijkheden vrijblijvend onder het genot van een kop koffie!

Maak tegelijkertijd kennis met álle laatste verduurzamingstechnieken relevant voor jouw bedrijf in ons adviescentrum in Kerkrade.

Mail direct naar mkb@limburg.woonwijzerwinkel.nl of bel ons op 045-7470051. Laat jouw contactgegevens achter, dan nemen we direct contact op om deze afspraak te maken. Lees hier alvast meer op Limburg Verduurzaamt over verduurzamen voor het MKB.

Tot snel!