Verduurzamen van jouw VvE?

Begin met een gratis mogelijkhedengesprek

Begin met een gratis mogelijkhedengesprek als je met je VvE wil verduurzamen

Je hebt plannen om te verduurzamen, samen met de eigenaren in jouw VvE. Of wellicht is het bestuur wel zover, maar de eigenaren nog niet. Hoe pak je dat aan? Misschien willen jullie zonnepanelen op het dak of mobiele laadpalen aan laten leggen in de parkeergarage? Plannen om de gevel van het complex te isoleren?

Maar waar begin je en wat is de investering voor de VvE? En kun je daarvoor aanspraak maken op een subsidie of een regeling? Maak eens kennis met één van onze adviseurs om een idee te krijgen van de mogelijkheden zo’n project. 

stijn elektrische laadpaal

Onze Limburg Verduurzaamt Adviseurs VvE zijn namelijk gespecialiseerd in alle ins en outs van verduurzaming, speciaal gericht op VvE’s. Om een goed beeld te krijgen van wat je mogelijkheden zijn en wat zo’n adviseur voor jullie kan betekenen, kun je nu een eerste gratis mogelijkhedengesprek verduurzaming VvE aanvragen. 

Tijdens dit gesprek:

  • bespreken we de wensen en doelstellingen op het gebied van verduurzaming. 
  • nemen we je stapsgewijs mee in hoe het verduurzamingsproces van een VvE eruit ziet. 
  • vertellen we je welke subsidie- & financieringsmogelijkheden er zijn. 
  • afsluitend geven we je advies waar en hoe je het beste aan de slag kan gaan. 
vve uitleg in adviescentrum kerkrade

Waarom kiezen voor onze Adviseur VvE? 

  • Onafhankelijk: wij zijn niet gebonden aan leveranciers of installateurs, dus je kunt rekenen op een objectief advies. 
  • Deskundig: we hebben jarenlange ervaring met verschillende verduurzamingsprojecten op dit gebied.  Maar ook met financierings- of subsidietrajecten, bijvoorbeeld met het Nationaal Warmtefonds en de SVVE
  • Actiegericht: we helpen je niet alleen met de planning, maar we staan je bij in de uitvoering, realisatie en nazorg van jullie verduurzamingsproject. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs voor een eerste gratis gesprek met een adviseur in Kerkrade of Panningen en bespreek alle mogelijkheden vrijblijvend onder het genot van een kop koffie!

Maak tegelijkertijd kennis met álle laatste verduurzamingstechnieken – relevant voor VvE’s – in ons adviescentrum te Kerkrade.

Mail direct naar vve@limburg.woonwijzerwinkel.nl of bel ons op 045-7470051. Laat jouw VvE-contactgegevens achter, dan nemen we direct contact op om deze afspraak te maken. Lees hier alvast meer op Limburg Verduurzaamt over je VvE, over verduurzamen en subsidies.

Tot snel!