Verlenging ISDE-subsidie voor 2024

Ben je van plan in 2024 verduurzamende maatregelen te gaan nemen? Dan hebben we goed nieuws voor je. Ook aankomend jaar kun je namelijk weer rekenen op overheidssteun (in de vorm van subsidies) voor het financieren van jouw verduurzamende maatregelen als huiseigenaar.

Verhoogd budget in 2024

Voor 2024 ligt het maximale bedrag zelfs hoger dan voor 2023 was vastgesteld. Er gaat dit jaar voor 605 miljoen euro in deze subsidiepot. Dat is een flink stuk hoger dan het budget van 2023. Hiermee hoopt de overheid om nog meer burgers aan te zetten tot het nemen van energiebesparende maatregelen. 

Waarvoor is de ISDE-subsidie?

Ben je een huiseigenaar dan kun je gebruik maken van de Investeringssubsidie Duurzame Energie en Energiebesparing (ISDE) voor verschillende isolerende maatregelen en maatregelen rondom duurzaam verwarmen.

Daarnaast wordt het aanvragen van de subsidie ook makkelijker wanneer je in een monumentale woning woont en krijg je meer subsidie wanneer je bijvoorbeeld gebruik maakt van natuurlijk isolatiemateriaal.

Voornemens te gaan verduurzamen? 

Ben je voornemens om de eerste óf vervolgstap op het gebied van duurzaamheid te nemen in 2024, dan helpen onze adviseurs jou graag met onafhankelijk, deskundig én lokaal advies op maat en kijken we uiteraard met je mee welke subsidiemogelijkheden voor jou van toepassing zijn!