Vereniging of instelling?

Wat zijn jouw mogelijkheden om te verduurzamen?

Verenigingen of instellingen verduurzamen? Waar start je?

Heb je als vereniging of instelling te maken met stijgende energiekosten? Dan kan het slim zijn om na te denken over het energiezuiniger maken van jouw accommodatie.

Weet je niet waar je het best kan beginnen? Als sportvereniging of stichting kun je bijvoorbeeld om advies vragen. Hieronder lees je hoe en waar je dat kunt doen.

Op deze pagina lees je meer over: 

  • Waar je deskundig en onafhankelijk advies krijgt
  • Over korting op de huurindexering
  • Alle maatregelen op een rij

Advies vragen

Het Huis voor de Sport Limburg helpt sportverenigingen met vragen over verduurzamen. Samen met jou gaan ze kijken wat er mogelijk is om de energierekening omlaag te krijgen.

Ook met het adviesgesprek van Limburg Verduurzaamt kun je als vereniging of instelling rekenen op onafhankelijk, deskundig en lokaal advies.

Alle maatregelen op een rij voor verenigingen en instellingen

stijn ventileren

Je kunt het beste beginnen met

onafhankelijk en deskundig advies!

Bespreek met een adviseur wat er mogelijk is en welke duurzame maatregelen bij je passen op basis van jouw situatie en -wensen. 

Onze adviseurs zijn experts op het gebied van duurzaam wonen. Ze kunnen jou helpen om de juiste keuzes te maken uit alle maatregelen, aanbieders en prijzen. Vraag hier een adviesgesprek aan, dan nemen we zo snel mogelijk per e-mail contact met je op.