Boek nu een warmtescan

en zie waar je het meest resultaat boekt met isoleren

Met een warmtescan weet je meteen waar je huis warmte lekt!

Het is altijd belangrijk om je woning goed geïsoleerd te hebben. Zo bespaar je op je energierekening, én geniet je bovnedien van een comfortabel warm huis in de koudere maanden. Ook hou je in een goed  geïsoleerd huis de koelte beter vast in de zomermaanden ! 

Een warmtescan is de perfecte manier om te weten waar je moet beginnen met isoleren.

Met een warmtescan worden temperatuurverschillen in je woning zichtbaar gemaakt. Zo kun je precies zien waar warmte verloren gaat en waar je dus moet isoleren. 

stijn-offerte

Wat is een warmtescan van je woning? 

Een warmtescan of warmtebeeld is een thermografische foto van de voorgevel van jouw woning. Een thermografische foto brengt in beeld op welke plekken er warmte uit jouw woning lekt. Dit kan bijvoorbeeld bij de kozijnen zijn, of bij de rand van het dak. 

Ook als de muren niet goed geïsoleerd zijn of als dubbelglas lek is, is dit zichtbaar op het warmtebeeld. Zo kan je gericht maatregelen treffen om jouw woning energiezuiniger te maken.

Eigenlijk moet je bij alle verduurzamingsstappen in je huis vooral beginnen met isoleren. Een warmtescan is dus eigenlijk een gedegen voorbereiding van je hele verduurzamingsproject. 

warmtescan adviseur huis

De voordelen van een warmtescan: 

  • Bespaar op je energierekening: Door je woning te isoleren, kun je tot wel 30% besparen op je energierekening. 
  • Verhoog je wooncomfort: Een goed geïsoleerde woning is behaaglijker in de winter en koeler in de zomer. 
  • Voorkom vochtproblemen: Isolatie helpt om vochtproblemen te voorkomen, wat schimmelvorming kan tegengaan. 
  • Verminder je CO2-uitstoot: Door minder energie te verbruiken, help je mee om het milieu te beschermen. 

We gebruiken een geavanceerde infraroodcamera om een nauwkeurig beeld te krijgen van je woning. Na afloop van de scan ontvang je een uitgebreid rapport met de bevindingen en advies over zinvolle energiebesparende maatregelen.

warmtescan appartementen thermisch beeld

Maak nu een afspraak 

  • Het is helemaal vrijblijvend: De warmtescan is geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast. Je betaalt alleen voor de scan zelf. 
  • Je krijgt deskundig advies: Onze adviseurs zijn deskundig en gecertificeerd op dit gebied. Ze geven je graag advies over de beste manier om je woning te isoleren.

Let op 

De winter is de beste periode om een warmtescan te laten uitvoeren. Maak dus een afspraak om je woning te laten scannen in de koudere maanden! De enige voorwaarde om een warmtescan te kunnen uitvoeren, is namelijk dat de buitentemperatuur onder de twaalf graden moet liggen.