Als ondernemer geld verdienen met jouw energiekosten? Dat kan echt!

Als ondernemer wordt er behoorlijk veel van je gevraagd. Ook op het gebied van duurzaamheid! Met het huidige klimaatakkoord wordt ook van MKB Nederland verwacht dat zij zich in de komende jaren zullen gaan inzetten voor het verduurzamen van hun onderneming. Daar zijn inmiddels al verschillende wetten en regelgeving (zoals de CSRD) voor ingezet. De verwachting is dat dit er de komende jaren nog meer zullen gaan worden. Als ondernemer is het dus helemaal niet zo gek dat je nu al begint met kijken hoe je energie kunt besparen binnen jouw onderneming. 

Dat is inderdaad een investering, maar levert je uiteindelijk ook veel op. Door nu te starten kun je nú nog profiteren van verschillende gunstige leningen en subsidies die er in de toekomst wellicht niet meer zullen zijn. Om ondernemers te ondersteunen op het gebied van energiebesparing en het verduurzamen van hun onderneming kun je bij Limburg Verduurzaamt terecht voor een GRATIS Mogelijkhedengesprek waarin we kijken naar de mogelijkheden voor het verduurzamen van jouw onderneming.

Wanneer kies je voor een gratis mogelijkhedengesprek?

  • 𝗕𝗲𝗻 𝗷𝗲 𝗲𝗲𝗻 𝗟𝗶𝗺𝗯𝘂𝗿𝗴𝘀𝗲 𝗠𝗞𝗕 𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿𝗻𝗲𝗺𝗲𝗿?
  • Wil je direct tot 30% minder aan energiekosten betalen?
  • Wil je weten wat voor jouw bedrijf de meest renderende duurzaamheidsmaatregelen zijn?
  • Wil je daarbij gebruik maken van interessante subsidies en fiscale voordelen nu het nog kan?
  • Wil je verduurzaming écht op de kaart zetten binnen je onderneming?
  • Wil je een nóg interessantere partij zijn voor (jonge) high potentials?

Boek dan een vrijblijvend en kosteloos Mogelijkhedengesprek met onze onafhankelijke en deskundige bedrijfsadviseurs van Limburg Verduurzaamt en ontvang sowieso:

  • Een GRATIS P1-Meter & Display van HomeWizard om direct je huidige energiegebruik én -besparingen te monitoren
  • Bij selectie een GRATIS EnergieScan inclusief EnergieBespaarPlan t.w.v. € 860 voor jouw bedrijf *

 

Maak nu je afspraak voor een vrijblijvend Mogelijkhedengesprek, en laat ons je helpen met informatie, advisering en ondersteuning tot en met de realisatie. Dit aanbod komt van Limburg Verduurzaamt, een samenwerking van Limburgse gemeentes, Parkstad gemeentes, Rescoop Limburg, Stichting Groene Economie Limburg en de Provincie Limburg.

Vragen? Bel gerust met WoonWijzerWinkel Limburg: (045) 7470051

* Voor de gratis EnergieScan kiezen wij geschikte en gedreven MKB-ondernemers uit verschillende branches, die bewust en gedreven willen starten met een verduurzamings- en energiebespaaraanpak.