Volledig klaar om zelfstandig energie op te wekken met dit pakket! 

Parkstad Verduurzaamt zet zich in voor het ontzorgen van woning- en pandeigenaren in hun streven naar duurzaamheid! De onafhankelijke, deskundige adviseurs van Parkstad Verduurzaamt staan in elke fase van de verduurzamingsreis voor je klaar! Ook wanneer het gaat over het optimaal inzetten van de zon!

Wat houdt dit pakket in?

Na een grondige inspectie wordt de meest geschikte isolatiemethode toegepast, met hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken. Door te kiezen voor dit pakket ben je verzekerd van een duurzame toekomst met lagere energiekosten, verminderde CO2-uitstoot en een beter wooncomfort. Parkstad Verduurzaamt staat klaar om jouw isolatieproject moeiteloos en effectief te realiseren, voor een comfortabele en energiezuinige leefomgeving.

Pakketvoordelen

 • Geschikt voor zowel woningeigenaren, VvE’s en Mkb’ers
 • Complete ontzorging van informatie, advies tot realisatie
 • Uitgebreid onafhankelijk advies op maat
 • Rekening houdend met jouw wensen/behoeften
 • Vrijblijvende offerteaanvraag of collectieve inkoop met voordeel
 • Uitvoering door gecertificeerde, kwalitatieve en lokale installateurs
 • Extra ‘Correcte oplevergarantie’ van € 5.000,-
  💡 Elke woning is anders. Zorg dat je voor het nemen van een duurzaamheidsmaatregel goed bent geïnformeerd en geadviseerd over de mogelijkheden voor jouw leef- en woonsituatie. Zo weet je zeker dat je optimaal gebruik kunt maken van de kracht van de zon!

  Algemene beschrijving 

  Parkstad Verduurzaamt heeft het ‘Parkstad Zonneklaar pakket+’ speciaal ontwikkeld voor woningen/panden die de eerste stappen van het verduurzamingsproces al zijn doorlopen en klaar zijn om zelf duurzame energie te gaan opwekken. Het unieke aan dit pakket is dat het werkt met onafhankelijke adviseurs die advies op maat geven, afgestemd op de specifieke woon- en leefsituatie van, en in overleg met, de woning/pandeigenaar of huurder.

  Met het ‘Parkstad Zonneklaar pakket+’ hoef je je geen zorgen te maken over het verkrijgen van informatie of het realiseren van deze duurzame maatregelen. Het volledige proces wordt jou uit handen genomen. De onafhankelijke adviseur betrekt kwalitatieve, lokale installateurs en verwerkers, met wie nauw wordt samengewerkt, bij het project om jouw wensen en behoeften zo goed mogelijk te realiseren.

  Dit pakket biedt dus niet alleen betaalbare oplossingen, maar ook de expertise en begeleiding die nodig zijn om jouw zonnepanelenproject succesvol te maken. Parkstad Verduurzaamt zorgt ervoor dat je volledig ontzorgd wordt, van het advies op maat tot aan de daadwerkelijke uitvoering van het ‘duurzaam opwekken’ advies. Zo kun je met vertrouwen en gemak de volgende stap zetten naar een duurzamere en energiezuinigere woning.

  Pakketprijs

  Dit pakket is verkrijgbaar vanaf :

  €89,- (incl. btw)

  Zij gingen je voor!

  ‘We waren aangenaam verrast van de manier waarop we van begin tot eind zijn meegenomen in het proces door de Parkstad Verduurzaamt adviseur. Vragen werden snel door hem beantwoord en de manier waarop de plaatsing van zonnepanelen werd uitgevoerd ging vlekkeloos! Binnen een middag lagen ze erop en werden we verder wegwijs gemaakt in het systeem door de adviseur. Ook toen we later nog vragen hadden, werden we snel geholpen. Ik raad dit pakket zeker aan bij anderen!’

  Familie Pisters