Bespaar voordelig met dit pakket! 

Parkstad Verduurzaamt zet zich in voor het ontzorgen van woning- en pandeigenaren in hun streven naar duurzaamheid. Isolatie is een cruciale stap in dit proces, maar vereist professionele uitvoering. Daarnaast hanteren wij de vuistregel: Isoleren = ventileren! Die mag je dus niet meer vergeten ūüėČ

Daarom heeft Parkstad Verduurzaamt het ‘Parkstad Isolatie-Ventilatie-klaar pakket+’ ontwikkeld, dat eigenaren volledig ondersteunt bij isolatie/ventilatie werkzaamheden. Met dit pakket wordt het isolatie- en ventilatieproces van begin tot eind verzorgd door deskundige professionals.

Wat houdt dit pakket precies in?

Na een grondige inspectie wordt de meest geschikte isolatiemethode toegepast, met hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken. Je kunt daarbij denken aan vloer, gevel, dak en/of raam isolatie. Maar dat is niet alles. De woning wordt ook grondig ge√Įnspecteerd op de juiste ventilatie, zodat je er zeker van kunt zijn dat je optimaal profiteert van de aangebrachte isolatie en op den duur niet met mankementen komt te zitten.

Door te kiezen voor dit pakket ben je verzekerd van een duurzame toekomst met lagere energiekosten, verminderde CO2-uitstoot en een beter wooncomfort. Parkstad Verduurzaamt staat klaar om jouw isolatie/ventilatieproject moeiteloos en effectief te realiseren, voor een comfortabele en energiezuinige leefomgeving. Dit pakket is uiterst geschikt voor woningen met een energielabel G, F, E of D.

Pakketvoordelen

 • Geschikt voor zowel woningeigenaren, VvE‚Äôs en Mkb‚Äôers
 • Uiterst geschikt voor energielabels G,F,E of D
 • Complete ontzorging van informatie, advies tot realisatie
 • Uitgebreid onafhankelijk advies op maat
 • Speciaal ontwikkeld om tot wel 50% of meer op energie te besparen
 • Rekening houdend met jouw wensen/behoeften
 • Inclusief ISDE-subsidie-aanvraag of andere subsidiemogelijkheden (o.a. verduurzamingsvouchers voor energietoeslaggezinnen)
 • Van toepassing op het Nationaal Isolatie Plan (NIP)
 • Vrijblijvende offerteaanvraag of collectieve inkoop met voordeel
 • Uitvoering door gecertificeerde, kwalitatieve en lokale installateurs
 • 10 Jaar garantie op alle isolatiemaatregelen
 • Extra ‚ÄėCorrecte oplevergarantie‚Äô van ‚ā¨ 5.000,-
  ūüí° Elke woning is anders. Zorg dat je voor het nemen van een duurzaamheidsmaatregel goed bent ge√Įnformeerd en geadviseerd over de mogelijkheden voor jouw leef- en woonsituatie.¬†

  Algemene beschrijving 

  Parkstad Verduurzaamt heeft het ‘Parkstad Isolatie-Ventilatie-klaar pakket+’ ¬†speciaal ontwikkeld voor mensen met een lager verduurzamingsbudget, om hen te ondersteunen bij de belangrijke eerste stappen in het verduurzamingstraject. Daarnaast is in het pakket specifiek rekening gehouden met de energielabels waarin snel flinke winst te behalen is met isolatie/ventilatie. De energielabels G,F,E, en D. Dit pakket is opgesteld om ook hen te helpen bij het realiseren van duurzame isolatie. Het unieke aan dit pakket is dat het werkt met onafhankelijke adviseurs die advies op maat geven, afgestemd op de specifieke woon- en leefsituatie van, en in overleg met, de woning/pandeigenaar of huurder.

  Met het ‘Parkstad Isolatie-Ventilatie-klaar pakket+’ hoef je je geen zorgen te maken over het verkrijgen van informatie of het realiseren van het isolatieadvies- en maatregelen. Het volledige proces wordt jou uit handen genomen. De onafhankelijke adviseur betrekt kwalitatieve, lokale installateurs en verwerkers, met wie nauw wordt samengewerkt, bij het project om jouw wensen en behoeften zo goed mogelijk te realiseren.

  Dit pakket biedt dus niet alleen betaalbare oplossingen, maar ook de expertise en begeleiding die nodig zijn om jouw isolatieproject succesvol te maken. Parkstad Verduurzaamt zorgt ervoor dat je volledig ontzorgd wordt, van het advies op maat tot aan de daadwerkelijke uitvoering van het isolatie/ventilatie advies. Zo kun je met vertrouwen en gemak de eerste stappen zetten naar een duurzamere en energiezuinigere woning.

  Pakketprijs

  Dit pakket is verkrijgbaar vanaf :

  ‚ā¨89,- (incl. btw)

  Zij gingen je voor!

  ‘Ons budget is niet mega groot en toch wist de adviseur van Parkstad Verduurzaamt ons optimaal te helpen. We zijn van begin tot eind meegenomen in het proces, waarbij echt werd gekeken naar onze wensen en behoeften. Het voelde alsof de adviseur er alles voor over had om ons op een zo goed mogelijke manier te helpen. Inmiddels zijn we dik tevreden met de toegepaste gevelisolatie en zien we de besparingen letterlijk terugkomen op onze energierekening.’

  Familie Schouwen