Ga zelf zorgeloos aan de slag! 

Parkstad Verduurzaamt zet zich in voor het ontzorgen van woning- en pandeigenaren in hun streven naar duurzaamheid. Isolatie is een cruciale stap in dit proces, maar vereist professionele begeleiding bij de uitvoering. Want… Wie slim isoleert, geniet jarenlang van de voordelen!
Speciaal voor de echte doe-het-zelvers onder ons heeft Parkstad Verduurzaamt het ‘Parkstad Isolatie-Doe-Het-Zelf pakket+’ ontwikkeld. Met dit pakket wordt jouw isolatie en ventilatieproces van begin tot eind begeleid door deskundige professionals, waarbij het aanbrengen van het materiaal bij de woning of pandeigenaar zelf blijft.

Wat houd dit pakket precies in?

Na een grondige inspectie wordt de meest geschikte isolatiemethode toegepast, met hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken. Je kunt daarbij denken aan vloer, gevel, dak en/of raam isolatie. Maar dat is niet alles. De woning wordt ook grondig geïnspecteerd op de juiste ventilatie, zodat je er zeker van kunt zijn dat je optimaal profiteert van de aangebrachte isolatie.

Door te kiezen voor dit pakket ben je verzekerd van een duurzame toekomst met lagere energiekosten, verminderde CO2-uitstoot en een beter wooncomfort. Parkstad Verduurzaamt staat klaar om jouw isolatie/ventilatieproject moeiteloos en effectief te ondersteunen en te realiseren, voor een comfortabele en energiezuinige leefomgeving. Dit pakket is uiterst geschikt voor woningen met energielabel G, F, E of D. Dus.. Waar wacht je nog ? Handjes uit de mouwen!

Pakketvoordelen

• Geschikt voor woningeigenaren
• Uiterst geschikt voor energielabels G,F,E of D
Complete ontzorging van informatie en advies
• Uitgebreid onafhankelijk advies op maat
• Speciaal ontwikkeld om tot wel 50% of meer op energie te besparen
• Rekening houdend met jouw wensen/behoeften
Inclusief ISDE-subsidie-aanvraag of andere subsidiemogelijkheden (o.a. verduurzamingsvouchers voor energietoeslaggezinnen)
• Van toepassing op het Nationaal Isolatie Plan (NIP)

💡 Elke woning is anders. Zorg dat je voor het nemen van een duurzaamheidsmaatregel goed bent geïnformeerd en geadviseerd over de mogelijkheden voor jouw leef- en woonsituatie. Ben je voornemens om zelf aan de slag te gaan? Zorg er dan altijd voor dat je goed geïnformeerd bent over de subsidie-mogelijkheden waar je dan nog recht op hebt!

Algemene beschrijving 

Parkstad Verduurzaamt heeft het ‘Parkstad Isolatie-Doe-Het-Zelf pakket+’ speciaal ontwikkeld voor mensen met een lager verduurzamingsbudget, om hen te ondersteunen bij de belangrijke eerste stappen in het verduurzamingstraject. Woningeigenaren kunnen in dit proces flink besparen, door de geadviseerde verduurzamingsmaatregelen zelf uit te voeren. Zij kunnen hier rekenen op deskundige en onafhankelijke begeleiding vanuit Parkstad Verduurzaamt. Daarnaast is in het pakket specifiek rekening gehouden met de energielabels waarin snel flinke winst te behalen is met isolatie/ventilatie. De energielabels G,F,E, en D. Dit pakket is opgesteld om ook hen te helpen bij het realiseren van duurzame isolatie. Het unieke aan dit pakket is dat het werkt met onafhankelijke adviseurs die advies op maat geven, afgestemd op de specifieke woon- en leefsituatie van, en in overleg met, de woning of huurder.

Met het ‘ Parkstad Isolatie-Doe-het-zelf pakket+’ hoef je je geen zorgen te maken over het verkrijgen van informatie of advies over het isoleren van jouw woning of pand. Je kunt bij jouw project rekenen op de deskundige ervaring van Parkstad Verduurzaamt. Wel zo handig als je aan de slag gaat met deze ingrijpende veranderingen in jouw woning.

Dit pakket biedt dus niet alleen betaalbare oplossingen, maar ook de expertise en begeleiding die nodig zijn om jouw isolatieproject succesvol te maken. Parkstad Verduurzaamt zorgt ervoor dat je volledig ondersteund wordt tijdens jouw doe-het-zelf project. Zo kun je met vertrouwen en gemak de eerste stappen zetten naar een duurzamere en energiezuinigere woning.

Pakketprijs

Dit pakket is verkrijgbaar vanaf :

€89,- (incl. btw)

Zij gingen je voor!

‘Veel aanpassingen in mijn woning zelf gedaan, maar bij het isoleren van de woning van mijn zoon toch erg blij met de deskundigheid van de adviseur van Parkstad Verduurzaamt. Hij wees mij op de isolatiemaatregelen die snel besparingen zouden opleveren op de energierekening en kon me goed helpen bij het vinden en indienen van de subsidie waarvoor we in aanmerking kwamen. Blij dat ik deze investering heb gedaan, gezien ik die zeker terug ga verdienen.’

Familie Stoffers