Zorgeloos van het gas af!

Parkstad Verduurzaamt zet zich in voor het ontzorgen van woning- en pandeigenaren in hun streven naar duurzaamheid. De coaches en adviseurs van Parkstad Verduurzaamt staan voor jou klaar in elke fase van het verduurzamingsproces van jouw woning of pand. 

Voor woning/pandeigenaren die streven naar het duurzaam verwarmen/koelen van hun woning of pand heeft Parkstad Verduurzaamt het ‘Parkstad Gasloos-klaar pakket+’ ontwikkeld. Dit pakket is ontwikkeld om een woning/pand klaar te maken voor het (volledig) duurzaam verwarmen/koelen zonder dat hierbij de toevoer van aardgas wordt gebruikt.

Algemeen: Waarom kiezen voor dit pakket?

Na een grondige inspectie wordt gekeken welke aanpassingen er in de woning of het pand moeten worden verricht om (op den duur) van het gas af te gaan. Er wordt bij toepassing van dit pakket rekening gehouden met de wensen en behoeften van de woning/pand eigenaar, het beschikbare budget en de lange termijnbehoeften. Daarnaast wordt er ook gekeken hoe deze toepassing kan samenwerken met eventueel eerder genomen maatregelen (denk bijvoorbeeld aan zonnepanelen.) 

Door te kiezen voor dit pakket ben je verzekerd van een duurzame toekomst met lagere energiekosten, geen of verminderde CO2-uitstoot en een beter wooncomfort. Parkstad Verduurzaamt staat klaar om jouw warmtewensen moeiteloos en effectief te realiseren, voor een comfortabele en energiezuinige leefomgeving.  

Pakketvoordelen

 • Geschikt voor zowel woningeigenaren, VvE’s en Mkb’ers
 • Complete ontzorging van informatie, advies tot realisatie
 • Uitgebreid onafhankelijk advies op maat
 • Speciaal ontwikkeld om tot wel 50% of meer op energie te besparen
 • Rekening houdend met jouw wensen/behoeften
 • Inclusief aanvraag subsidiemogelijkheden
 • Vrijblijvende offerteaanvraag of collectieve inkoop met voordeel
 • Uitvoering door gecertificeerde, kwalitatieve en lokale installateurs
 • 10 Jaar garantie op alle isolatiemaatregelen
 • Extra ‘Correcte oplevergarantie’ van € 5.000,-
  💡 Elke woning is anders. Zorg dat je voor het nemen van een duurzaamheidsmaatregel goed bent geïnformeerd en geadviseerd over de mogelijkheden voor jouw leef- en woonsituatie. 

  Algemene beschrijving 

  Parkstad Verduurzaamt heeft het ‘Parkstad Gasloos-klaar pakket+’ speciaal ontwikkeld voor mensen met de wens om hun woning duurzaam te gaan verwarmen, door deels of volledig van het gas af te gaan. Het unieke aan dit pakket is dat het werkt met onafhankelijke adviseurs die advies op maat geven, afgestemd op de specifieke woon- en leefsituatie van, en in overleg met, de woning/pandeigenaar of huurder. Dit houdt in dat de adviseur in overleg kijkt welke toepassingen wenselijk en haalbaar zijn kijkende naar wensen, behoeften en budget.

  Met het ‘Parkstad Gasloosklaar pakket+’ hoef je je geen zorgen te maken over het verkrijgen van informatie of het realiseren van het advies- en maatregelen. Het volledige proces wordt jou uit handen genomen. De onafhankelijke adviseur betrekt kwalitatieve, lokale installateurs en verwerkers, met wie nauw wordt samengewerkt, bij het project om jouw wensen en behoeften zo goed mogelijk te realiseren.

  Dit pakket biedt dus niet alleen betaalbare oplossingen, maar ook de expertise en begeleiding die nodig zijn om jouw project succesvol te maken. Parkstad Verduurzaamt zorgt ervoor dat je volledig ontzorgd wordt, van het advies op maat tot aan de daadwerkelijke uitvoering van het advies. Zo kun je met vertrouwen en gemak de eerste stappen zetten naar een duurzamere en energiezuinigere woning.

  Pakketprijs

  Dit pakket is verkrijgbaar vanaf :

  €89,- (incl. btw)

  Zij gingen je voor!

  ‘Na lang wikken en wegen hebben we besloten om over te gaan op het duurzaam verwarmen van onze woning. We zaten met heel wat vragen rondom de kosten, terugverdientijd en energiebesparing van een volledig elektrische warmtepomp. Naar aanleiding van ons gesprek met de adviseur zijn we gestart met het traject, waarbij we werden geholpen door een gespecialiseerd bedrijf die de klus vlot en heel secuur wisten te klaren. Inmiddels draait het hele systeem nu een half jaar en is het voordeel duidelijk merkbaar. Blij met onze keuze en de keuze tot samenwerken met Parkstad Verduurzaamt.’

  Familie Schurders