Bouw mee aan een duurzaam Parkstad!

Parkstad Verduurzaamt geeft onafhankelijke informatie over energiebesparing en het verduurzamen van je woning of pand. Advies van een onafhankelijk adviseur over isolatie, zonnepanelen, een warmtepomp of meer, in jóuw situatie!

Bovendien bieden we hulp bij subsidie, financiering en realisatie van jouw verduurzamingsmaatregelen.

Weten waar je staat met jouw woning of pand?

Snel informatie, advies of hulp in jouw situatie?

Doe de GRATIS woning-/ bedrijfsscan

Gratis hulp en advies bij het verduurzamen van je huis of bedrijfspand.

  • Snel inzicht in mogelijkheden voor jouw huis of pand
  • Hulp bij het vinden van goede lokale installateurs
  • Vraag direct vrijblijvend offertes aan
  • € 5.000 WoonWijzerGarantie op juiste realisatie

Informatie

Limburg Verduurzaamt geeft je deskundige informatie over energie­besparing, duur­zaamheid en klimaat­bestendigheid. Onze door experts gecontroleerde informatie biedt je duidelijk en betrouwbaar inzicht in álle opties voor verduur­zaming.

Advies

Onze energie­coaches en adviseurs bij Limburg Verduurzaamt geven onaf­hankelijk advies over het verduur­zamen van je woning of pand. Ze helpen met de juiste stappen, begroting, terug­verdien­tijd, financiering en offerte­aanvragen bij kwaliteits­installateurs.

Hulp

Misschien wil je naast advies extra hulp in de realisatie van bijvoorbeeld een subsidie- of financierings­­aanvraag, goede lokale installateurs, of een voordelige collectieve inkoop. Kies dan hier een van onze direct-­klaar-­pakketten met de inhoud die jij nodig hebt!

Verduurzamen doe je eenvoudig zo

We willen je graag ondersteunen op basis van jouw situatie en behoeften. Gebruik het keuzemenu in de groene balk aan de linkerkant van het scherm om aan te geven of je informatie, advies of hulp nodig hebt, en over welk specifiek onderwerp. Je mag meerdere selecties maken.

  • Ik ben een:

  • En ik zoek (meerdere selecties mogelijk):

  • Reset zoekfilters

Huurder

Huurder

Hoe verduurzaam ik mijn huis als huurder? Als huurder denk je misschien dat er...

Lees meer

Zij gingen jou voor: Klantervaringen

Familie Vleugels

Lees hier het verhaal van de familie Vleugels over hoe ze op het besluit kwamen om over te gaan op een warmtepomp.

Familie Lambers

De familie Lambers koos uiteindelijk voor een hybride warmtepomp Dat Hans Lambers en zijn vrouw wilden investeren in een warmtepomp was duidelijk. Maar moesten ze kiezen voor een full electric model of toch voor een hybride warmtepomp? Ze klopten aan bij de...
Voorgevel woonwijzerwinkel kerkade

Familie Quiel

De familie Quiel ging eerst isoleren en legde daarna zonnepanelen De familie Quiel, Paul en Daisy, kochten in mei 2022 een woning in Kerkrade. Voor het verduurzamen van hun nieuwe huis vroegen ze de WoonWijzerWinkel Limburg om advies. “Het voelt fijn om je eigen...