Lampenwisselactie Heerlen

Klaar met die energieslurpende lampen in jouw woning? We willen jou helpen om je energiekosten te verlagen en tegelijkertijd bij te dragen aan een duurzamere toekomst van Heerlen met onze Lampenwisselactie.

5 lampen

Elk huishouden in Heerlen krijgt de kans om vijf oude, energieverslindende lampen in te ruilen voor energiezuinige LED’s, rechtstreeks bij onze BespaarBus. Deze bus zal tot halverwege 2024 door de stad rijden, zodat iedereen de kans krijgt om mee te doen.

Als je niet in staat bent om naar de BespaarBus in jouw buurt te komen, kun je ook op een andere locatie terecht, zolang je de flyer meeneemt die je van de Gemeente Heerlen ontvangen hebt.

Muntjes

Hier is hoe het werkt: de eerste vijf lampen kun je direct bij de BespaarBus inruilen. Als je meer lampen wilt vervangen of als je specifieke behoeften hebt, staat onze energiebespaarcoach voor je klaar. Als beloning voor jouw deelname ontvang je gratis ‘LEDlamp muntjes’, Deze zijn te herkennen aan de oranje kleur en de lamp die hierop staat. Met deze muntjes kun je nieuwe lampen halen bij deelnemende winkels, tot een maximum van vijf euro per muntje.

Meer informatie

De Lampenwisselactie loopt tot halverwege 2024. Dus doe mee en maak je huis klaar voor een energiezuinige toekomst!

Kijk voor meer informatie en de punten waarop de Bespaarbus stopt op de website van de gemeente Heerlen.